2010-11-30

Bus

Nu har jag jobbat klart denna förbannade Tisdag. Inventerat 8 timmar. Typ. Väntar på pappa som ska plocka upp mig så vi kan åka till ICA och handla. Yeah. Jag älskar att handla. Jag älskar att fylla min kyl och frys med grejer. Fast nu kanske det är dags att rensa kylen på en massa skit också. Det är kul att handla, mindre kul att slänga tomma mjölkpaket. Oops.


Idag har jag busat med grabbarna. Busa är förövrigt ett sjukt töntigt ord, men det är okej. Jag kasta/mula de med snö, sen sprang jag och småfnittra, det är också helt okej. Åkte buss imorse med en hel lågstadieklass, de måste ha inspirerat mig.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-29

Chatten - dotter & far

Frida - Försent är en annan form av framtid bara.
Pappa - Jag tror inte livet förlängs genom att skjuta på saker.
Frida - "yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the "present."
Pappa - Att vi Svenskar inte kan komma på något bra.
Frida - Jag kom på en bra en gång
Den går såhär: Skiter du i handen händer ingenting, handlar du skit har du gått back rent ekonomiskt.
Pappa - Förstod den inte.
Frida - Nej, jag är fan sjuk i huvudet.



Självironi tack!
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-29

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta.



De kunde ju ha tagit en snygg bild i alla fall.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-28

1a Advent.

Smart jag är, trodde att jag hade tvättstuga ikväll. Men det är tydligen NÄSTA söndag. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska fira första advent.

Vårat pepparkaksbak igår blev i varje fall grymt lyckat. Det blev en lång och intensiv natt, ska bli skönt att mysa ner till en film ikväll. En pizza hade inte varit helt fel, men man kan inte få allt här i livet.




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-27

Ruffs

Ikväll ska jag göra mig till en riktigt snygg tomtemor. Det blir nämligen pepparkaksbak och glögg för hela slanten med mina favoriter. Alla ska ut till Storpub men vi säger fuck that. Jag har ingen lust att gå ut något mer idag. Min termometer har stannat totalt, så kallt är det.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-26

Och med er, menar jag ni som får mig att må bra.

Godkväll kära läsare. Det är jag, Frida här igen. Jag skulle bara vilja önska alla en trevlig Fredag med mycket mys. Jag är inte arg längre, jag är på ett trött och bekvämt humör.
Jag brusar ibland upp mig för småsaker, för vad gör det egentligen att min lampa inte fungerar? Hur viktigt är det att min granne ska gilla mig? Jag har viktigare saker för mig. Egentligen är jag nog ganska lyckligt lottad här i livet. Eller jag är det. Jag har min egna lägenhet, jag har ett fast jobb, jag har personer som bryr sig om mig. Framför allt har jag människor som jag bryr mig om. Vad vore jag utan alla dessa människor som får mig att skratta eller gråta? Absolut ingenting, jag skulle inte haft något. Eller vad vore mitt jobb utan mina supermysiga kunder som ger mig en stor kram när de kommer eller skrattar åt mig när jag skojar med dem. Eller alla på verkstaden som har blivit som en familj. Gud vad min vardag skulle varit tråkig utan alla dessa guldkorn runt omkring mig. Då, kanske, skulle min lampa varit ett problem. Men om jag bara ser saker från rätt perspektiv, är nog ingenting dåligt i mitt liv. 

Bertil på mitt jobb vet jag undrar hur jag alltid kan vara så glad. Svaret är att ni gör mig glad. Alla som ger mig glädje, ger jag glädje tillbaks till. Jag gillar att gilla er, ni gör det så lätt dessutom. 





Jag och pappa åt pizza idag. Det var helt tyst där förutom vi som snacka ampire, volt, watt och säkringar. Det är kul att prata med pappa ibland. Han gör mig något smartare.
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-25

Just nu svär jag väldigt mycket.

På exakt 5 minuter blev mitt lyckliga jag sur. Sur på allt och ingenting. Det är inte ofta jag går runt och är sur bara, men nu är jag fane mig sur/ledsen/något töntig. Jag ska ge er en förklaring.

19.30 - Kommer hem från affären, har köpt julblommor och en jävligt söt stjärnlampa.
19:35 - Efter att jag packat upp maten och kissat drar jag på lite musik.
19:40 - Fix och trix är på gång. Nu ska det bli mysigt i mitt annars så mörka fönster. Jag har en exakt bild av resultatet. Vilket är grymt.
19:41 - Tar upp stjärnan från kartongen, och den går sönder....?!?!
19:41 - Tror att det måste vara fel, alltså den kan ju bara inte gå sönder.
19:42 - Lampjäveln har gått sönder.
19:43 - Och nu på ställe 2...
19:43 - Försöker limma lampjäveln.
19:44  - Inser att det inte går.
19:45 - Det knackar på dörren.
19:46 - Jag öppnar och där står en säkerhetsvakt.
19:47 - Jag sänker musiken. Fastän min farmor spelar högre.
19:48 - Försöker limma lampjäveln samtidigt som jag funderar på hur mitt hotbrev till grannbögen ska se ut. Jag funderar på urklippta bokstäver och blodstänk. Eller så går jag ner nu och tar med mig en kökskniv och ett sjukt humör. Ni vet när man skrattar och säger "Fan va skönt det vore att bara får hugga i någon" ungefär. Tips är välkommet.  
Förresten, någon som vet vart man köper hästhuvuden?


Jag blir så ledsen. Jag ska gå och lägga mig nu, nästan. Ska sitta naken på sängkanten och känna efter alldeles för mycket.
Det är Fredag imorgon. Jag är inte ens sugen på helg.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-24

Win-win

Idag ramlade jag under frukosten och skrapade upp ryggen. Alla skrattade hjärtligt åt mig, medan jag fick tårar i ögonen. Nu kan jag inte sova på ryggen. Men det gör inget. Jag är glad ändå. För det kommer läka och då kommer jag bli ännu gladare.  




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-23

Om jag inte hade haft sådan humor



Hade denna aldrig kommit upp på min blogg.


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-22

Min favorit.

Solomon Burke – Cry To Me

Jag vill dansa. 

Postat i Bra Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-22

Alltså.

Idag när jag kom till jobbet så fick jag inte sitta vid datorn, för där satt en annan Pelle. Som till och med hade mage att säga att vädret kommer bli ännu värre än vad det redan är! Jag menar bara en sådan sak. Åh, mitt humör bara dog alltså... Sen så har hela dagen bara gått ner alltså. Jag fick betala min egen lunch och det var ingen som sa hur snygg jag var fast jag stod 1 timme framför spegeln i morse. Ahh, ni hör alltså. Man får inte ta något förgivet här i livet. Man måste fan kämpa sig fram. 



Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-22

365 dagar


För ett år sedan såg jag ut som en svartrockare.


Nu ser jag bara töntig ut. Men snäll ändå.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-21

I screwed up big time

Detta inlägg är fullt med ångest. Söndagsångest. Jag drack alldeles för mycket igår, minns bara korta sekvenser av natten. Fyfan. Helt sjukt hur jag behandlar min kropp. Vad hände med den vita helgen?
Jag skäms och har fått ta konsekvenserna idag. Pappa skulle hämta mig runt två, jag hade gjort mig i ordning och var klar. Men, när han kommer blir mitt illamående oumbärligt. Jag spydde. Jag spyr aldrig pga alkohol. Jag spyr dessutom inför pappa. Jag kände mig som en stor jävla knöl som aldrig får någonting rätt. Vad jag än gör blir det alltid kaos och dåliga resultat. Efter det låg jag i mitt rum hos farmor och tyckte synd om mig själv.
Idag har jag mått piss med andra ord.  

Men det kan hända även den bästa. Uppenbarligen.  


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-20

Gomorrn.

Var  och kollade på "Due Date" igår, måste säga att den var riktigt kul! Jag var dock väldigt trött, en annan jobbar ju 6 dagar i veckan (typ inte alls). Nej men, jag tror jag skulle vilja se om den, få in nya och pigga intryck.

Jag har inte ens klätt mig och jag börjar jobba om 40 min. Men jag tycker det är högst omänskligt att jobba Lördagar. För då, ja för då...ligger alla och sover. Det finns inget värre än att gå upp hos någon som sover. Jag kan till och med bli avundsjuk på min hund.



-Satan va mitt hår växt. I like.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-19

Hej mina unika läsare.

Idag är jag på väldigt mycket bättre humör än igår.

Kan bero på att sov 9 timmar.
Kan bero på att det är Fredag.
Kan bero på att jag ska på bio ikväll.
Kan bero på att det kommer hända stora saker på jobbet idag.
Kan bero på att jag har fina naglar nu.
Kan också bero på att jag alltid är på bra humör.



Jävligt snygg om du frågar mig.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-18

Tjejer.

Mens en vecka - griniga tre.  



Men jag är aldrig grinig, förutom vid hunger.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-16

Lunch.

Blir man lite glad eller när man kommer på morgonen och hittar ett paket från Haninge på sitt skrivbord märkt med pepparkakor i. Blev en lång mening där, men det är okej hoppas jag.


Får uppdatera mer ikväll när jag kommer hem och har diskat.

Postat i Lunch | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-15

Hej =)

Det är lite sjukt att jag alltid är jävligt glad på Måndagar. Jag skulle då hellre sovit nu, men man ska inte vara ledsen för småsaker.
Ha en bra dag. Puss på er!
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-14

Mjukmusik och mjukbyxor

Jag har hållit igång hela helgen med alla slags aktiviteter innehållande alkohol. Nästa helg blir vit, jag ska verkligen inte göra något. Eller jo, jag ska göra en massa bra saker som jag borde ha gjort för en månad sen. Jag kanske till och med ska ta och måla om i hallen. Ja, varför inte.

Men helgen har varit väldigt lyckad i varje fall och jag har mått riktigt bra! Vill tacka alla snygga/söta/sexiga människor.

Nu ska jag städa badrummet och sen ta ett skönt bad! Det mina vänner, det ska inte ni.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-12

Var stolt för fan.

Jag blir så irriterad på folk som gjort något - gjort något bra. Vi säger att de ritat en iller eller vad som helst. De lägger ut bilden men döper den till "Jätteful iller". Vadå jätteful? Vill du att jag ska säga att den är fin eller har du fel på ögonen? Folk som öppet måste ha bekräftelse hela tiden tycker jag lite synd om.

Det här skrev jag mest för att jag såg att min syster lagt ut en bild hon gjort 2008 och döpt den till "LOL". Men hade jag varit 15 och gjort den hade jag varit stolt.



Men å andra sidan blir jag stolt när jag lyckas äta en hel måltid utan att spilla på tröjan så...

Postat i Allmänt | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-12

Ett upprepande fenomen



Jag fick ett litet psykiskt utbrott på jobbet när jag skulle fixa kaffe. Såhär såg alla koppar ut i skåpet. Alltså, där man ställer saker som är DISKADE. Inte så konstigt att man blir bitterfittan på sin arbetsplats. Jävla mekaniker. Byta kamremmar det kan de, men när det kommer till att använda diskmedel och vatten så går det åt helvete.
Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-11

Inrikes

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

Jag brukar aldrig skriva låttexter, det är aldrig så kul att läsa. Men jag var nästan tvungen ikväll. När Robyn sjunger det där stycket (refrängen) blir jag helt till mig! Jävla människa att vara så bra. Jag vill också.


Ehm ja. Hade planerat att städa här ikväll eftersom jag får gäster i helgen, men jag glömde. Eller nej, jag sket i det helt ärligt. Jag palla inte, brydde mig inte, orka inte och försökte inte ens. 


Jag har huvudvärk också, det är för jävligt. Har satt på mig glasögon, druckit massa vatten och tryckt lite på huvudet. Händer nada. Men det gör faktiskt ingenting. Skiter i det nu. Nu ska jag lyssna på Robyn - Indestructible om och om och om och om igen.


Hej.




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-11

Vill bara att ni ska veta

Jag är på strålande humör idag! Mjau.
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-09

Hur sover du?

Jag läste precis i Alex blogg att hennes sambo tog upp all yta i sängen. Det slog mig då att jag hörde på radion att man kunde avgöra personlighet efter sovposition. Var tvungen att kolla upp om det skulle kunna stämma. Detta är resultatet.
.



Jag sover som THE Soldier. Kanske inte inte så förvånande med tanke på mitt hårda yttre. Enligt forskningen betyder det:
Lying on your back with both arms pinned to your sides. People who sleep in this position are generally quiet and reserved. They don't like a fuss, but set themselves and others high standards.
.
Nja, jo det stämmer väl någorlunda. Kanske inte om ni frågar min pappa och syster. De hade en debatt i helgen om att jag aldrig är tyst och så fort det blir "en lugn stund" måste jag väsnas, provocera eller bara vara allmänt störig. Min syster ville t.o.m. att jag skulle sitta tyst i 3 min men jag fattade inte vad hon menade utan gick därifrån. Det tyckte hon var jättebra bevis på att de hade rätt.
Vad tycker ni andra som känner mig då?
.

Vill ni se fler beskrivningar är länken här!
Postat i Allmänt | Comment (5) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-09

Lunch

Snart dödar jag nästa person som skriver något positivt om vädret på Facebook. Finns absolut ingenting bra med detta väder mer än att det kanske kan bli strömavbrott och halvdag på jobbet.

Så håll käften och dö i ett dike.

Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-09

Hej Storm.

Skickat sms 08:31:

"Jonas. Seriöst. Kan någon snäll själ skjutsa mig till jobbet idag? :("

Nej, jag har ingen större lust att gå idag. 


Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-08

Varför?

När jag gick i typ 8an hade jag och min svensklärare en konversation. Jag fattar den fortfarande inte.

Jag: Varför?
Lärare: Därför.
Jag: Därför är inget svar.
Lärare: Varför är ingen fråga.

Jag kan fortfarande upprepa den konversationen för mig själv och undra vad han menade. Nu var det ju inte så att jag frågade "Varför" helt utan anledning men "Varför?" har väl alltid varit en fråga?
Postat i Allmänt | Comment (6) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-08

Måndagen den åttonde i elfte

Idag har fan varit en bra dag, förutom att det är Måndag har allt gått min väg... Och att det är Måndag är ju inte mitt fel ändå så. Nej jag måste säga att jag varit riktigt effektiv idag! Gjort lite saker jag skjutit på och haft möte med Ulf igen. Ulf är riktigt skön, vi satt och snacka om raggningsknep och lämplig ålder att skaffa barn. Det vanliga människor brukar diskutera på möten ni vet.

Nu ska jag städa, ta en bad, laga mat, skriva på min bok samt kanske göra en ny spellista på spotify. Fullt upp som ni kanske hör. 

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-07

Loneliness, it's such a waste of time






Väntar på Jerker & Jenny. De vill äta mat här. Jag har inte ens en ren gaffel. Fuck.


Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-07

En (eller ett par stycken) bilder säger mer än 1000 ord.

























- Vi lekte med kameran.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-05

Jasså ni säger det

Fredag idag. Vilket betyder jobb, till klockan 18. Har en svag känsla att det kan bli lite av ett helvete. Det ska stå två personer från Haninge här i Nynäs och sälja kläder. De har redan ring mig 2 gånger idag och beordrat mig köpa fikabröd och annat. Hur ska jag hinna det när jag sitter och bloggar istället?
Kvällen blir mer intressant, då kommer min nyfunna darling Alex över på middag, vin och skitsnack! Sånt gillar jag.
Ha en fin dag allihopa. Nu ska jag vakna till liv här!
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-04

Ibland är man lite desperat, och då är alla medel tillåtna tycker jag.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-04

God Morgon!

Ja men jag är nog ganska lyckligt lottat som kan sitta här halv 9, med pyjamasbyxor, när vissa redan är på jobbet och svettas. Sen så svettas jag aldrig på jobbet heller, fryser snarare.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-11-02

Jag har sagt det förr...

... Men jag säger det igen. Vad gör vissa tjejer med en del killar? Med en del killar menar jag de som lever på soc-pengar, ej har några framtidsplaner, knarkar, slåss, sitter i fängelse, inte kan tvätta själv eller bara kan äga kukförlängar-grejer. Om jag börjar dejta en sådan kille igen vill jag att alla som läser detta stoppar mig. Då har jag typ tappat förståndet.


Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.