2010-09-30

Kiss my eyes and lay me to sleep

Om det är något i mitt liv jag skulle vilja ändra på vore det mina tider på jobbet. Jag går halv 9 och kommer hem 19 ungefär varje dag. Jag sover på morgonen och på kvällen hinner jag i stort sett plocka undan lite saker, laga mat och sen hamna i matkoma. Efter jag ätit sitter jag mest bänkad framför TVn fast jag vet att jag borde göra annat. Men jag orkar inte. Sen helt plötsligt är klockan 21 och det känns "försent" att ta tag i något då. Fast jag innerst inne vet att jag kommer vara vaken runt 3 timmar till.
Det är trist med lite fritid och speciellt när man jobbar helg, då får man bara en dag att hinna allt på. Hinner man inte tvätta och städa den dagen ligger man risigt till eftersom resten av veckan kommer försvinna på jobbet och framför TVn. Jag måste nog komma på något smart sätt att kombinera jobb och fritid på, för det börjar bli trist! 

Imorgon ska jag i varje fall upp tidigt och tvätta innan jobbet! Det är faktiskt ganska skönt, kan man göra allt i lugn och ro.
Haha jag såg att jag hade en video i mobilen från kryssningen när jag Denise och Sara står inne på damtoan och asgarvar, man känner inte ens igen skratten för de är så sjukt hjärtliga. Samtidigt så hör man mig säga "ÅH HERRE ÅH HERREGUD" några gånger om. I slutet av filmen framgår det i varje fall att vi väntat på att toaletterna ska bli lediga när vi i själva fallet inte hade försökt öppna dem åt rätt håll. Jag kan slänga upp videon någon dag kanske.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-30

God morgon

Det är redan Tosdag om jag förstår rätt? Fan va denna vecka går snabbt då, vilket kan behövas eftersom jag ska jobba Lördag. Puuust. Antagligen ska jag även jobba Lördagen nästa vecka med. Hoppas det blir två snabba veckor!
Fan, jag har lust att åka in på bio någon dag, var sjukt länge sen jag var på bio. Nån som är på?
Postat i Allmänt | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-28

Jag spelar Snake, OKEJ?



Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-27

curtain call

Postat i Allmänt | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-27

Tallinn

Förlåt för min otroligt taskiga uppdatering här! Jag får bannemig ta och skärpa mig nu, jag vet inte varför jag ens ska ha en blogg om jag inte skriver i den. Så nej, nu får det vara slut med det. Att uppdatera dåligt alltså.

Men som jag skrev i nått inlägg tidigare var jag på kryssning till Tallinn i helgen. Den var sjukt kul och jag har då aldrig gjort bort mig så mycket under 48 timmar.

Situation 1: Vi har varit på båten en timme och vi är ursvultna. I restaurangen finns en stor tavla med alla maträtter. Jag går fram dit, där Denise och någon okänd kille står. Efter en stund utbrister jag (mitt jävla tourettesoffer): "Men det var ju fint här! Fast det luktar lite fitta.." i världens neutralaste ton. Efter det bubblat ur mig börjar både Denise och den främmande killen asgarva. Jag hann knappt fatta att jag sagt det. Tillslut står alla och garvar åt mig och jag blir illröd i ansiktet. Det språket är inte vad jag brukar använda bland folk, speciellt inte på en restaurang.

Situation 2: Ja, det blir värre. När vi ätit middag och är klara för att gå, försvinner resten av mina kompisar lite i förväg (jag måste dricka upp det sista av colan, trä på mig väskan, skjuta in stolen osv.) När jag är på väg ikapp dem så märker jag hur övriga matgäster garvar. Som alltid tror man att det är till en själv, vilket det oftast inte är. Men som en ren reflex tittar jag så allt sitter som det ska på mig. Vilket det inte gjorde, någon jävla stanns. Hela min kjol hade åkt upp. Hela min rumpa lyste av sin närvaro. Jag hade i och försig strumpbyxor, men väldigt tunna och genom skinliga sådana. Herregud. Vad är jag för en kvinna?

Och om inte det var nog hade vi glömt att betala notan! Så de stoppades oss vid dörren och vi blev tvungna att gå tillbaka, där fick jag panik igen. NEJ JAG VILL INTE GÅ TILLBAKA DIT. De som såg rumpan min ska i varje fall inte få nöjet att se mitt tomatröda antsikte. Det löste sig i varje fall och jag fick betala notan, och jag utbrister "Do you need my legitimäääätion?" ID hette det visst, aja, bjöd på den med.
Postat i Allmänt | Comment (5) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-21

God morgon!

Jaa, men det var ju ganska skönt att vakna huttrande och trött till detta karga väder! Men tur att jag så himla snälla kollegor som kan skjutsa mig när ingen annan kan. Det kommer bli så mycket bättre när jag tagit körkort. Men nu måste jag hoppa in i duschen, hoppas tröttheten rinner av.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-20

How can I stand here with you and not be moved by you?

Åhhh vad jag hade glömt bort denna fantastiskt fina låt! Helt plötsligt bara kom den fram. Har inte hört den på säkert 4 år!

Ge den typ 4 min, så då jävlar. Men spola inte för då förstör ni hela grejen.
Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-20

They can all get fucked, just stay true to you

Jag undrar egentligen hur mina grannar mår. Varje dag så spelas det hög musik från 8 till 9, sen efter klockan 18 - 22 typ. Plus att jag sjunger med ibland. De måste verkligen tycka att det är en fruktansvärd otur att jag flyttat in!

Men äntligen har Måndagen passerat! Jag trodde jag skulle dö cirka 5 ggr utav trötthet. Och nu när jag sitter hemma är jag pigg, hur fan går det till? Imorgon måste jag vara piggare så jag kan ta tag i allt jag sköt upp idag. Sånt är aldrig kul. Jag hatar att skjuta på saker! Det bästa som finns är att skriva en lista på allt du ska göra, och så GÖR du det! Det värsta är bara att vissa saker pallar man inte ens ta tag i. Vänta ett tag.... Så, var tvungen att byta låt på Spotify, Justin Bieber kom där från ingenstans och förstörde mitt sinneslag till det sämre. 

Nej nu ska jag ta mig en dusch! 

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-20

Lunch

Nu sitter jag här som vanligt på min alldeles för korta lunch!

Min helg har varit sjukt bra! Började trevligt på fredagen då jag, Rickard och Alexandra fick i oss lite vin och blev fnissiga. En jävligt lyckad kväll om jag får vara helt ärlig. Dagen efter var dock inte lika rolig, då pappa väckte mig för att det var den stora flyttdagen. Vi kånkade på grejer hela jäkla dagen! Jag har fått träningsvärk i vänster arm och i vänster vad.
På kvällen så kom Mickis och Emsan över på ännu lite mer vin. Vi hade bestämt oss för att inte gå ut utan köra en helkväll bara vi. Men efter ett tag fick vinet tala och alla vart sjukt sugna på att festa till det lite. Vi begav oss till Beadrö Baren. Där blev det en instensiv timme med dans och jubel!

Sen fick jag komma hem och sova i den nya lyan, som är sjukt mycket finare än den förra!

På Fredag drar jag till Tallinn för att hitta min själsfrände och köpa billig sprit.

Nu är min lunch slut! Ciao


 

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-16

Lunch

Idag är ingen bra dag. Vi får se hur det går.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-14

Godnatt

Nu ska jag bära Leo till sängen, fast jag vet att han bara ligger kvar 3 sekunder.




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-14

förlåt, jag såg dig inte

Hahaha, dagens händelse åker direkt in i kategorin "Veckans Bästa!"
Det var nämligen så här va, att jag sitter på kontoret och hör hur dörrklockan plingar till. Vilket betyder att någon antingen gått in eller ut ur butiken. Eftersom jag visste att det inte var någon där innan plinget reste jag mitt beniga arsle för att se vem som kom/hälsa på kunden. När jag kommer ut från kontoret tittar jag åt vänster, ser ingen, vrider huvudet över butiken och helt plötsligt hör jag ett litet tyst "Hej". Jag skriker och sätter händerna för munnen, tittar en liten dam på min högra sidan rakt i ögonen. Jag har ingen aning om hur länge jag skrek, men nog skrek jag alltid. Jag höll på att skämmas ögonen ur mig men vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Och hon bad om ursäkt för att hon skrämt mig. Bäst för dig sa jag.
Postat i Veckans Bästa! | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-14

Lunch

Vilken dag, vilken dag. Imorse kom jag knappt upp, jag låg och vred mig tills jag som vanligt får panik och hela morgonen blir förstörd. Imorgon ska jag gå upp långt tidigare, äta frukost i lugn och ro, duscha lite längre än vanligt och ha gott om tid att gå ner med Leo till Farmor.

Jag hade en Ulf här på jobbet från en av våra leverantörer. Jag har aldrig haft en sådan möte förut, om man nu kan kalla det möte... Jag hade hoppats på att det var en snygg och frestande grabb, men han satt bara och snacka om sina barn så jag sket i att spinna vidare på tanken att det kunde blivit vi. 

Nej men skämt å sido. Det är ganska nytt för mig det här med att stå i en butik och allt vad det innebär helt själv. Men jag tror det går bra, jag gör mitt bästa i alla fall, och mer än så kan man ju faktiskt inte göra! Man måste helt enkelt inse att man måste lära sig av sina misstag och inte ge upp.

Nu har min lunch tagit slut och jag har en hel del att göra, så vi kan ju höras senare.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-13

Got to find a reason.

Nu börjar det bli riktigt lugnt på jobbet. Ingen som är ute med båt i detta väder, och ingen som orkar ta upp den heller. Jag är mitt inne i en liten viloperiod. Fast det blir inte mycket folk när båtarna ska upp heller, kom jag på.

Varför bloggar jag om det för? Jag ska ju försöka hålla en någorlunda trevlig blogg här, så skriver jag om jobbet.

Nej hurrnini. Jag har som sagt lovat chefen att sluta röka den 1a November. Jag har inte riktigt fattat vad jag gett mig in på, men det kommer inte funka om jag inte vill så jag peppar mig själv med anti-röknings propaganda hela dagarna. Jag funderar på att istället för att röka sätta in ca 200 spänn utöver det jag spar i månaden på ett sparkonto en gång i veckan. Det blir rätt mycket pengar tillslut. 

Påtal om pengar köpte jag en Trisslott idag. För en gångs skull, men det ska jag inte göra om på länge! Jag vann alltså inte, jag vinner aldrig något. Det är bara människor med bra karma som vinner tror jag, jag har ju inte ens bra tarmflora, så. 

Jag kan ju alltid sluta röka och köpa trisslotter för pengarna jag sparar in. Det må vara slöseri på pengar båda två enligt mig. Men trisslotten kan i varje fall betala tillbaka med något som är trevligare än döden. Har jag inte rätt så säg.
Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-12

Så, nu var det dags.

Jag har alltså lämnat min gamla blogg nu, eftersom han var lite gammal helt enkelt. Helt sjukt att jag lyckats hålla mig kvar vid samma gamla blogg så länge. Jag är annars en ganska ombytlig person då det faktiskt förnöjer. Jag tänker nu börja skriva lite här istället, mest för att det är kul och för att alla mina stalkers ska hålla reda på mig.

Jag tänkte börja denna blogg med ett litet inlägg om vem jag är. (I punktform så klart)
  • En kvinna i mina bästa år.
  • Naturligt blond, i alla bemärkelser ibland.
  • Medlem i Badoo.com där jag driver med äckliga människor av motsatta könet.
  • Jobbar på Norberg & Nilsson, Yamaha Center.
  • Dålig på att diska.
  • Har svårt att slappna av och vara laid back ibland.
  • Gillar pappersarbete.
  • Dansar och sjunger fast jag inte kan.
  • Tycker att folk som skriver mer versaler borde lugna ner sig.
  • Är ganska öppen och glad.
  • Fast man vet aldrig riktigt vart man har mig.
  • Får snefyllor ibland.
  • Grinar till Idol, Talang, Extreme home Makeover, Biggest Looser, Ensam mamma söker. Ja, det mesta.
  • Har Death Proof som favoritfilm eftersom stämningen är så underbar i den.
  • Går aldrig och lägger mig i tid.
  • Skrattar ofta åt mina egna skämt.
  • Har slagit vad med chefen om att sluta röka den 1:a November.
  • Vet inte vilket datum alla hjärtansdag är på.
  • Bryr mig inte om vem som är ihop med vem eller vem som gjort vad. Det är inget sport att veta det i Nynäshamn längre.
Nu får det fan räcka. Tack för mig!
Postat i Allmänt | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2010-09-12

Välkommen till min nya blogg!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.