2010-12-30

Nyår

Nu äntligen är det Nyår! Jo men visst känns det kul? Ett nytt år, en ny start och så ska man ha så förbannat kul när det händer också. Man ska helst supa sig redlös packad och inte minnas hela händelsen. Det har man ju hållt på med hela året, det har ju gått så underbart 10 av 10 gånger. Varför ska du inte både sluta och starta på samma sätt? Låt oss bedja att nästa år bli en fröjd, precis som jag önskade att 2010 skulle bli. Nu när julklapparna nästan känns tråkiga, julmusten inte aktuell och vintern påtagande runt dina fötter om natten. Då kommer nyåret som en räddare i nöden när allt kändes hopplöst. Nu kommer ett nytt år, en ny start och så kommer det vara så förbannat kul när det händer också.

Hoppas jag i varje fall.
Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-28

Jag gillar att

Min dator där hemma har fått herpes eller något annat slags virus. Den liksom fungerar ej, jag är i stort behov av hjälp. Jag kan fan ingenting när det kommer till sådant där. Nu sitter jag på jobbet och bloggar endast för er skull.

Har spenderat hela dagen idag (gick upp 06) på Yamaha i Farsta. Går en liten utbildning där som oftast ger mig fler frågor än svar. Men idag fick jag jobba med Alex, han är grym på datorer. Men inte ens han kunde ge mig säkra direktiv angående min dator. Dock misstänkte han att det är ett virus man får när man porrsurfar, och det första steget mot att det ska bli bättre är att erkänna att man har ett missbruk. Men här erkänns inget.

Nej nu kom de andra tillbaka och min lunch lider mot sitt slut.

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-27

Jag har blivit tråkig

I min gamla blogg läste jag (ja jag brukar gå in och läsa den) att många inlägg började något i stil med "Fan vad sur jag är". Sen hade jag någonting att klaga på. Men nu känner jag mig inte så ofta sur, eller jo det gör jag men det är alltid saker som inte går att nämna på bloggen. Ja men ni vet, jobb relaterade saker. Ibland känner jag att jag borde få ur mig allt jag känner men har liksom ingen att ventilera med. För vem orkar lyssna på någon som gnatar om sitt jobb? Och nu kanske många av er tänker att riktiga vänner kan man prata om allt med. Men jag vill inte ens att de ska behöva genomlida mina klagomål och känslor. Jag är sjukt rädd att vara jobbig, men känner att det skulle behövas nu. 

Men men, det går över. Jag måste bara lära mig att inse att vardagen inte alltid är en dans på rosor. Att allt har en baksida och att matlusten inte bara får försvinna för att någonting känns jobbigt. (Jag har gått ner typ 2kg) Vilket inte alls är okej! Nej Frida, skärpning.  




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-25

I detta inlägg finns det ingen riktigt anknytning till verkligheten

Nu känns det som att Julafton är över, kanske inte helt då med tanke på att min syster och Jonas står och hoppar sönder golvet brevid mig. Kinect Adventures heter det tydligen. Jag fick mjölksyra benen efter fan en sekund. Men så har jag ju världens sämsta kondition också. Annars var jag grym, ville bara tillägga det ifall att det råder oklara uppfattningar angående det.  

Nu får jag fotmassage här med raggsockor på utav Jonas. Jag ska försöka koncentrera mig på att blogga för att det ska sluta kittla. Jag undrar lite när jag blev så kittlig. 

Vi lyssnar på Lissie, hon är ta mig fan grym. Jag gillar hennes musik som fan. Och jag gillar ordet fan som fan. 




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-24

GOD JUL!





Detta var de bilder jag hade som var de juligaste. De är söta ialla fall. Och jag kan inte undgå att märka hur långt hår jag fått det senaste halvåret!

Aja, God Jul alla!
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-23

Nej, du får inte gå.




Vi förenas i vår vanmakt, i vår vanära och skam. Vi är starka i vår vilja, men når ändå inte fram. Var var jag då jag behövdes. Var var jag då hon var svag. Var var jag då hennes livsvilja tog ledigt för ett tag. Var var jag då hennes gnista tycktes slockna och dö ut. Nu blir skuggorna så långa och förändrar vad man ser. Snart är mörkret tätt inpå oss då ser vi inte mer. Jag är rädd för jag är rädd om dig, det måste du förstå. Om världen är ett slagfält om allting är en strid. Om vi är lätt förvirrade om allting är på glid. Då behöver jag min syster, jag behöver henne så. Du får inte ta någon genväg.

Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-22

Med risk för att låta tråkig.

Allt började med att jag satt och inventerade som vanligt på jobbet när jag fick en olustig känsla. En känsla jag kände igen så väl. Den spred sig ifrån magen upp till halsen. Jag knäppte upp byxknappen, kollade i spegeln så att det inte syntes för blotta ögat och hoppades innerligt att det skulle gå över med detta enkla knep. Men illamåendet satt som ett faktum långt nere i kroppen. Bara för det skulle det komma två kunder som ville ha en massa Volvo delar och efter att jag pekat ut alla filter frågade jag om det var bra så. "Nej, vi tänkte kolla runt lite" svarade herrn på obegriplig norska. Illamåendet skrattade mig i ansiktet och jag var rädd att spy på hela kassan. Jag sprang in på verkstaden, kanske finns där nån att ta över medan jag kan gå och få upp denna känsla. Men icke. Jag fick snällt stå kvar i butiken tills de två herrarna kollat klart. Efter de försvann stängde jag butiken, en halvtimme för tidigt. Jag ringde min far, bönade om skjuts hem vilket han ställde upp på. När pappa väl kom kändes det lite bättre och jag lyckades intala mig själv att detta kommer passera och imorgon kommer jag kunna inventera i vanlig ordning igen. 
Jag kröp ner, tillsammans med min älskling runt 19 i sängen och höll på att slumra in. Men utan att veta ordet av det stod jag inne på toaletten och inväntade det värsta jag vet. Jag skulle spy. Vilket min kropp såklart tyckte var en underbar idé och det tyckte den i några timmar.
Jag svor och grinade, jag kände mig som den ynkligaste personen i hela världen. Jag visste vad jag hade att vänta. 

Ungefär så såg min kväll ut. Nu mår jag mycket bättre. Jag kan äta och dricka som vanligt igen, jag kan nästan vara lite glad till och med. Imorgon ska jag lyckas ta en dusch, som jag längtat efter ett tag nu. Men det har varit i princip omöjligt när illamåendet för det mesta kommer tillbaka när jag reser mig. Jag fick till och med "tvinga" Flu och Sara gå ut med min hund. Tack ska ni ha! 

Jag vet att detta inlägg är väldigt långt och rätt trist. Men någonstans är jag tvungen att klaga och få ur mig saker och ting. Puss på er.


Grattis Emelie på din dag! Många tankar till dig just nu!
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-18

Weeei

Ja jag vet! Jag har gjort det igen, jag har försummat er mina trogna läsare totalt! Det är inte okej! Jag har haft annat för mig helt enkelt, och faktum är att jag inte haft en susning om vad jag skulle skriva heller. 

Just nu försöker jag få ner det första glaset vin. Väntar på Emsan som ska komma hit och förhoppningsvis ska vi på ett enkelt sätt ta oss till Bedarö Baren. Känns helt okej med tanke på att jag inte har festat till det på ett tag nu. Vi får se vart kvällen bär. Om jag känner mig själv rätt blir det rakt i säng med snurrande huvud och ett glas vatten på fönsterbrädan. 

Hoppas ni får en trevlig Lördag! Fuck you all.



Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-14

Va äckligt.

Jag tycker mycket här i livet är ganska äckligt. Jag menar inte kroppsvätskor, kroppsljud eller variga sår nu. Nej, där är jag härdad. Jag menar vissa människor, vissa människor är äckliga. Hur länge ska vissa orka hålla på? Landa för i helvete, och är det svårt, gå till doktorn. 

Så, ville bara säga det. Annars gillar jag de flesta.

Pust, ikväll är jag riktigt jävla trött. Var nära på att somna runt 20:00, men har fått en suuuuuuperfin julklapp jag var tvungen att leka med. Ibland förstår jag verkligen inte hur någon kan tycka det är lönt att lägga pengar på mig. Speciellt med tanke på att jag aldrig förväntar mig något. Men ibland har väl även jag tur! 

Idag lyssnade jag klart på alla Hassanklipp på jobbet. Det är sjukt slitsamt nu ska jag säga er.



Tycker om er! 




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-13

Hets

Nu är det snart "God Jul & Gott Nytt År". (Kände för att skriva stor bokstav på varje ord där)
Men detta innebär att presenter ska köpas, julmat ska lagas, raketer skjutas och sist men inte minst, nyårslöften ska lovas. Jag kände för att ge er lite tips i denna annars så stressade vardag. Som sagt, Im all about making You happy. Sluta fundera, ta ett alternativ här bara. 

10 Sjukt bra Nyårslöften:

  1. Tänk mindre på miljön.
  2. Gå upp i vikt till Beach 2011.
  3. Nedgradera dig på jobbet.
  4. Bli beroende av något.
  5. Spendera mindre tid med nära och kära.
  6. Sjukskriv dig mer för att kunna spela ohälsosamt mycket TV-spel.
  7. Skaffa kredit på en pizzeria.
  8. Se till att dina kamrater inte klarar sina nyårslöften.
  9. Slösa hela din lön på godis, tidningar, sprit och trädgårstomtar.
  10. Ge upp alla dina mål och drömmar. Skaffa lägenhet i Ösmo, ha en katt, tom kyl och magsår.
Puss på er.





Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-12

Helgen i stort

Igår var jag som sagt på ett litet privat julbord med Edvin, Jenny, John och Roger. Det blev en hel del mat och en hel del glass för mig. Tyckte det var dumt att slänga fin glass!


Idag har jag shoppat loss helt totalt i Farsta. Typ. Var svettig och less efter någon timme. Det är alltid en bra idé innan sådant där, men väl där vill man mest hem.



Köpte en liten Julklapp till mig själv. Köpte även två tavlor till, men så intressant är det inte att jag visar er nu.
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-11

Snabbis

Halloj allihopa! Egentligen har jag inte tid att blogga, ska snart bli hämtad av Edvin mfl. Vi ska åka till Lisö och styra upp Julbord! Mycket mysigt.
Men jag tänkte i önska er alla en toppen Lördag! Massa pussar på er! 





Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-09

Något att berätta för barnbarnen det.




Ungefär såhär var det. Jag ringer Anders och frågar om vi ska äta lunch. Efter mycket om, men och va? Kommer han och plockar upp mig för lite lunchande på PizzaHouse. Väl där inne ska vi köpa en varsin måltid samt en att ta med till våran chef. Jag slänger ur mig "din tur att bjuda idag va?" Men den rackarn totalvägrar. "Men jag bjöd ju igår" Hör jag mig själv gnälla. Men nej, han var inte ens nära att ta fram plånboken. Nej, jag fick betala hela kalaset IGEN.
Och så mina vänner, så gick det till då jag bjöd mina kollegor på lunch två dagar i rad.
Till historien hör att jag alltid är den som aldrig betalar. 




Nu vill jag att ni alla ska förstå att detta inlägg inte bör tas med en nypa salt.
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-08

Så sant, så sant

Alla vill bli tagna på allvar. Alla vill höras, alla vill betyda lika mycket. Men det är svårt när ingen egentligen bryr sig om någon annan än sig själv.

Detta var inget bittert inlägg, bara ett konstaterande. 



Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-07

Min utsikt äger

Säga vad man vill om vintern, men nog är den vacker alltid. 










Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-05

I need a happy ending and a new beginning.

Jag vill åka utomlands. Till ett varmt land med sandstränder så långt ögat kan nå. Och med fina palmer att titta på. 

Mer än så kan jag inte rimma. Men ni fattar grejen. Jag behöver komma bort, vem behöver inte komma bort? Nynäshamn, Svergie är så litet. Jag trodde livet skulle vara som i Disney-filmerna. Men hittills har jag inte sett nån fe, riddare på vit häst, slott eller bal för den delen heller. 

Jag oroar mig dock inte, det kommer en dag. Det vet jag.


Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-05

Dagens Jaha.



Jag är sugen på julmat. Jag vill gå på julbord. Varför får jag aldrig gå på julbord? Eller egentligen är jag inte sugen på mat överhuvudtaget. Men fick jag välja hade jag valt julmat.
Jag drack 1,5L cola igår helt själv. Det har nog aldrig hänt förut, att jag druckit upp en cola själv på endast en kväll.
Idag ska jag slita oerhört mycket på min skinnsoffa, kolla oförskämt mycket på serier och sakna min sötnos ännu mer. 



Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-05

Leverans

Saknar man sitt liv kan man alltid läsa min blogg denna Lördagskväll då jag sitter hemma i pyjamasbyxor (som vanligt) och äter mandariner (?). Då kanske det känns lite bättre för er. Jag är helt med på att få andra personer att må bättre, jag vill se glada medmänniskor. Tänkte köra en liten lista åt er. 


Denna lista är till er som tror att ni har det tråkigt:

- Mitt internet är så segt att jag brukar söka klipp på youtube jag sett förr och istället för att se dem, tänker jag mig dem i huvudet. Brukar sluta med att jag skrattar.

- När jag väntar på bussen på morgonen, är det svinkallt och allt ser allmänt hopplöst ut. Det kanske är Måndag och bussjäveln är till och med sen. Då brukar jag känna efter riktigt ordentligt. Till exempel räkna ner timmar till Fredagen.

- Jag har inte satt upp en "ingen reklam"-lapp på ytterdörren, så min dörrmatta är delvis från Elgiganten, delvis från Bauhaus. Det funkar skitbra, om man gillar litteratur och vitvaror. 

- Tid är pengar. Jag vill aldrig ha förspel. 

- Mickis ringde mig ikväll och sa "Du låter lite kraslig". Jaha jo, sa jag. "Jag har inte pratat med någon idag så. Min röst är lite ringrostig."

- När ingen ser, köper jag ibland Expressens kryss-bilaga.


Och mycket, mycket mer. Men nu orkar jag inte skriva mer. God natt. 




Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-03

Torsdag (För mig)



Lite bilder såhär på en Fredag. Jag gillar bilden på Niklas och mig mest. När jag ser ut att ha askul, och han i ett läge mellan illamående och döden. Jaa, det är lite härligt ändå.

Idag har varit en sjukt kul dag faktiskt. Skrattat mycket på jobbet, till och med när jag fick snö innanför tröjan skrattade jag. Skojat med kunder som aldrig förr, lett, varit trevlig. Gjort vad jag kan liksom. Sjukhuvudet i Haninge ringde och erkände att "den är liten, men luktar som en stor". Blivit bjuden på lunch av chefen samt disk och soppa av Fredrik. Allt har liksom varit sweet. Kanske mest för att det är Fredag, folk är glada och avspända. Måndagen är bara ett stenkast ifrån oss, men så länge vi lever i nuet, är detta den bästa tiden. Eller så är det för att alla ska sitta bänkade till nått skit Idol. Vad vet jag.

Jag ska dock jobba imorn. Men man ska inte haka upp sig på småsaker. Även fast jag vet att det kommer bubbla svordomar ur munnen på mig när jag går upp.
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-02

Blåställ

Det är lite kul ändå. Att för kanske 2 år sedan skulle jag svarat JA på i fall killar med blåställ är sensuella. Liksom själva idén av en kille med fin kropp och arbetsbyxor är rätt bra. Men jag tänkte på det idag, att den bilden är helt borta. Ingen är sexig i blåställ. Jag ser hur många som helst med arbetskläder dagligen och det är långt ifrån sexobjekt många gånger. Hela min ungdomsbild av Man har försvunnit. En händig man läcker? Nja. För att inte tala om all snus de trycker i sig, och snabbmat de äter, och att de aldrig kan sitt eget telefonnummer. Jag är ganska fördomsfull, jag vet.

Jag är tillräckligt händig själv. Och det säger ganska mycket. 




(Jag saknar verkligen min bebis så det gör ont.)
Postat i Allmänt | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-02

Lunch

Det blev en sen lunch för mig idag (16:24). Dock har jag väldigt ont i magen just nu, tryckte i mig en tårtbit och en macka på 5 minuter.
Nu har jag satt på min gammalt är bra-musiklista i butiken och det är precis lika ljuvligt som det låter. Nu kanske ni tror att jag kommer länka den listan här till exempelvis. Men tyvärr, den listan är för bra för att vem som helst ska kunna ha tillgång till den.


Puss på er!
Postat i Lunch | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-12-01

and for the last four years of my life i've thought about you pretty much every fifteen seconds

Postat i Bra Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.